Alexandru  🌙☀️

(preponderent Constanța/de asemenea, în București, atunci când există solicitări)

Maseur Masaj Tantric

Pentru mine, atingerea fizică a fost dintotdeauna un mijloc de comunicare cu persoanele apropiate, dar în timp am conștientizat că prin atingere se realizează și un schimb energetic la fel de important. Mergând la masaj clasic, somatic, aplicat asupra trupului în scopul relaxării, detensionării musculaturii, am constatat că acest masaj avea și efecte de echilibrare în plan energetic: mental, emoțional, chiar și mai profund, la nivel spiritual.

În 2022 am cunoscut-o pe Lia, fondatoarea centrului Masaj Divin( www.masajdivin.ro), de la care am primit un altfel de masaj, și anume, masajul tantric. Acest tip de masaj a reașezat ceea ce era deja în mine,  a dinamizat acea energie vitală-sexuală pe care o avem fiecare dintre noi și pe care ori o blocăm, ori o reprimăm ori nu știm să o gestionăm și chiar să o folosim în scopuri superioare, pentru a ne ajuta în propria dezvoltare.

Mi-a plăcut așa de mult încât am vrut să testez dacă îmi place la fel de mult să și ofer un astfel de masaj, precum mi-a plăcut să primesc. Zis și făcut, m-am apucat de treabă.

La începutul anului 2023, am urmat o școală de masaj clasic somatic  prin care am dobândit cunoștințe formale despre corpul fizic  și am învățat tehnici de masaj clasic, școală finalizandu-se cu emiterea unui certificat de absolvire autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Am urmat apoi timp de 6 luni cursurile Școlii de Tantra din București, „Sundari Tantra School“. Aceste cursuri  m-au ajutat să înțeleg mai bine că avem în afara corpului fizic, și un corp energetic, să înțeleg modul în care circulă energia generală prin centrii energetici (chakre). Dar mai ales să înțeleg cum se activează și dinamizează energia sexuală, cea mai puternică sursă de energie, și cum o putem transforma intern astfel încât să ne ajute în a ne manifestă mai mult, mai bine, potențialul creator în această viață.

Mai apoi, în toamna anului 2023, formarea mea a continuat cu un workshop intensiv de Masaj cu Lia, pe care am menționat-o anterior ca fiind fondatoarea centrului Masaj Divin din București. În cadrul acestui workshop intensiv am aprofundat masajul tantric după metoda Liei și am învățat noi tehnici de masaj care activează și dinamizează energia generală, dar mai ales cea sexuală.

Am parcurs tot acest drum, dar nu am rămas la stadiul de observator, m-a activat la toate nivelurile, îmi place să fac astfel de masaj și am hotărât să facă parte din viață mea profesională.

Dacă parcurgând cele de mai sus… te simți inspirată, te aștept să încerci un masaj cu mine.

Locuiesc în Constanța, acolo îmi ofer preponderent serviciile, iar în București, colaborez cu Lia și centrul Masaj Divin.

Atenție!

Toate activitățile mele au scop terapeutic, se bazează pe o conduită profesională impecabilă și nu presupun oferirea vreunui serviciu de natură sexuală. Tot ceea ce tu explorezi pe parcursul activităților desfășurate împreună cu mine (stări emoționale, afective, psiho-mentale), este menit să-ți aducă un plus de cunoaștere și conștientizare, pe care să le utilizezi după bunul tău plac în viața intimă. Pentru a te informa cu privire la toate aceste activități, te rog să accesezi din meniu, partea de Servicii.

Te invit cu drag să ne cunoaștem!