Maria  🌙☀️

Maseuză Masaj Tantric

Călătoria mea cu arta masajului a început acum câțiva ani când îmi căutam menirea sau sensul meu în plan social și spiritual, mai precis eram interesată să descopăr la mine ce pot eu să ofer lumii la modul cel mai autentic și împlinitor atât pentru oameni, cât și pentru mine.

Am conștientizat că interacțiunea directă cu o altă ființă umană prin arta masajului mă îmbogățește permanent și îmi oferă o dinamică energetică în viața mea care mă menține tot timpul conectată la sufletul meu și aspirațiile mele cele mai înalte. Această centrare și orientare îmi oferă posibilitatea să manifest în cadrul activității profesionale tot ce am eu mai bun.

Bineînțeles, terapia prin masaj este foarte complexă și sunt mereu în progres de a învăța lucruri noi în domeniul meu. De aceea, parcurg cursuri de specialitate frecvent și aș putea spune că atunci când nu lucrez, sigur sunt iar la școală sau în vreo sală de training, aflând lucruri fascinante despre terapiile complementare.

Lucrez cu mult entuziasm și dedicare, iar pentru a-mi păstra această stare obișnuiesc să îmi iau perioade de deconectare și chiar retragere din tumultul capitalei, tocmai pentru a-mi reîncărca bateriile și de a fi mereu în formă.

De aceea, nu mă vei găsi în fiecare zi la Centrul “Masaj Divin”, cu care colaborez deja de 3 ani. Rumi spunea că „Mesajul din spatele cuvintelor este vocea inimii.”, astfel că dacă prezentarea mea te inspiră și îți dorești să ne cunoaștem, aș aprecia foarte mult dacă îți vei face programare din timp  (ideal direct pe site).

Pentru mine fiecare masaj tantric înseamnă o transformare interioară, astfel că te invit să faci acest pas alături de mine spre noi trăiri și stări mult mai rafinate, senzuale, pure și armonioase.

Atenție!

Toate activitățile mele au scop terapeutic, se bazează pe o conduită profesională impecabilă și nu presupun oferirea vreunui serviciu de natură sexuală. Tot ceea ce tu explorezi pe parcursul activităților desfășurate împreună cu mine (stări emoționale, afective, psiho-mentale), este menit să-ți aducă un plus de cunoaștere și conștientizare, pe care să le utilizezi după bunul tău plac în viața intimă. Pentru a te informa cu privire la toate aceste activități, te rog să accesezi din meniu, partea de Servicii.

Te invit cu drag să ne cunoaștem!