Masajul de Armonizare

 

Dacă ești în căutarea unei stări de relaxare plăcute, într-un ambient intim, parfumat discret cu arome naturale, cu lumini calde și muzică adecvată relaxării, îți doresc Bine ai venit! în spațiul “Masaj Divin”.

Numele meu este Lia și mă voi ocupa de tine pe parcursul vizitei tale. Sper că vei simți această vizită ca pe o călătorie într-o altă dimensiune, în care te vei explora într-un mod diferit, fizic și energetic, sub aspecte complet noi, atât prin intermediul simțurilor, cât și prin intermediul ambientului. Vei avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru confortul tău maxim.

Dacă este pentru prima dată cand auzi despre Continența Sexuală, principiu pe care se bazează toate activitățile din spațiul “Masaj Divin”, de sorginte orientală taoist/tantrică, și care presupune controlul natural și conștient al energiei erotice (pe scurt, non-ejacularea sau non-descărcarea clitoridiană explozivă), în conținutul site-ului, secțiunea Articole, vei găsi informații semnificative, clarificatoare, despre aceasta. Dacă cunoști deja aceste informații, le poți citi pentru reamintire, și de ce nu… poate vei descoperi noi nuanțe care vor fi atractive pentru tine și vei simți chemarea de a descoperi o altfel de atingere, atingerea sacră.

Ce presupune Masajul de Armonizare?

E prima dată când ne vedem. E primul contact pe care îl am cu tine, cu trupul tău și cu energia ta. Abordarea mea în ceea ce privește masajele este una graduală, pentru a te conduce pas cu pas de la starea de relaxare proprie masajelor de tip centru spa (ca după o vacanță mult așteptată și reușită), către o stare de relaxare profundă, chiar ușor extatică (ca după o fuziune amoroasă profund împlinitoare, erotic și afectiv). Modul în care vei percepe relaxarea este corelat cu deschiderea în a te lăsa ghidat.

Te invit așadar într-o Călătorie Mistică, care îți va revela multe taine, încă nedescoperite, ale trupului tău și energiei tale.

Masajul de Armonizare este primul pas în această călătorie!

Acest tip de masaj se face pe masa de masaj sau saltea (precum dorești), cu uleiuri de bună calitate (aromate sau nu, în funcție de preferința ta). Poți rămâne în lenjeria intimă sau nud (precum simți că e cel mai confortabil pentru tine).

Te voi atinge plăcut pe toată suprafața corpului, preponderent cu palmele (la acest tip de masaj), uneori mai ușor, alteori mai ferm, iar în zonele mai intime, atingerea este delicată, menită să armonizeze energia erotică. Sunt situații în care există acumulată multă tensiune sexuală, și atunci este necesar să lucrez pentru a o dispersa blând către restul corpului, și sunt situații în care energia erotică e necesar a fi dinamizată, pentru a te ajuta să o conștientizezi și să te reconectezi din nou cu ea. După cum observi, e necesar să lucrez adaptat fiecărei situații în parte, folosind integrat masajului și tehnici ușoare de presopunctură și respirație, pentru a facilita curgerea fluidă și armonioasă a energiei în general, și a celei sexuale în mod specific.

La finalul masajului, vei simti relaxare și totodată, energizare, o stare fizică și energetică nouă, de reîmprospătare. Sună plăcut, nu-i așa? Mai ales când zilele se succed într-un ritm trepidant, iar stresul se adună și de multe ori observi că nu reușești să îl gestionezi într-un mod optim pentru tine.

Sper ca toate aceste informații să-ți trezească interesul și să-ți stârnească curiozitatea de a vizita spațiul “Masaj Divin”. Întotdeauna, prima astfel de experiență, va fi o experiență de explorare a necunoscutului. Foarte posibil sa fii timid/ă, sau ușor sceptic/ă, este cu totul firesc! Nu cunoști locul, nu cunoști maseuza, nu cunoști ce va urma și cum te vei simți… dar te asigur că aceste temeri se vor dizolva o dată ce îți vei asuma această aventură și vei păși către o experiență nouă. Ulterior primei vizite, cu aceste temeri îndepărtate, experiența ta va fi una mult îmbunătățită pe fondul unei relaxari și mai profunde.

Te aștept să parcurgem împreună această Călătorie Mistică, complexă și cu nenumărate efecte binefăcătoare pentru tine!

 

Masajul de Armonizare* – durată și preț:

60′ – 220 lei

90′ – 290 lei

Prelungire 30′ – 110 lei

*acest tip de masaj se face preponderent cu palmele, nu se face body to body (corp pe corp)

Program CENTRU:

Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

Au prioritate rezervările făcute prin intemediul programatorului. Vă rugăm, verificați mailul pentru confirmarea rezervării (inclusiv în Spam).

Dacă în momentul rezervării sunteți în altă țară, să aveți în vedere că ora rezervării s-ar putea să nu fie cea a României, ci după fusul orar al locației dvs. Vă rugăm să confirmăm și telefonic rezervarea.

Programează-te acum!

Încărcare...