Dacă ești în căutarea unui răsfăț, într-un ambient intim, parfumat discret cu arome naturale, cu lumini calde și muzică adecvată relaxării, îți dorim Bine ai venit! în spațiul “Masaj Divin”. Vei avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru un confort optim.

Ai putea percepe această vizită a ta aici, ca pe o călătorie într-o altă dimensiune. Ambientul și masajul, vor facilita relaxarea ta profundă, iar prin intermediul simțurilor,  te vei explora într-un mod diferit, fizic și energetic. Sperăm să descoperi de fiecare dată, într-un mod surprinzător și încântător, noi aspecte ale ființei tale.

Toate activitățile centrului au la bază conceptul de Continență Sexuală, și anume, controlul conștient, perfect natural, al energiei erotice (pe scurt, non-descărcarea explozivă feminină, exclusiv clitoridiană și non-ejacularea masculină). Dacă este pentru prima dată când auzi despre acest concept cu origini orientale tao (China)/tantrice (India), vei găsi mai multe informații clarificatoare în conținutul site-ului, secțiunea Articole. Dacă ai deja unele informații despre acest concept, le poți parcurge pentru reamintire, și poate vei descoperi noi nuanțe atractive pentru tine.

Sper că simți deja chemarea de a descoperi o altfel de atingere, atingerea sacră a masajului… divin!

Masajul Divin

Masajul Divin este recomandat a fi ultimul pas al acestei călătorii mistice care îți va revela multe taine, încă nedescoperite, ale corpului tău și ale energiei tale. Modul în care vei percepe relaxarea este corelat cu modul în care te vei lăsa ghidat în această călătorie. Astfel că recomandăm o abordare a masajelor în centrul nostru, graduală, pentru a te conduce pas cu pas de la starea de relaxare proprie masajelor de tip centru spa (ca după o vacanță mult așteptată și reușită), către o stare de relaxare profundă, chiar ușor extatică (ca după o fuziune amoroasă profund împlinitoare, erotic și afectiv).

 

Masajul Divin este cel mai special pentru cine dorește relaxare, răsfăț, trezirea energiei sexuale, senzualitate, erotism, magie, efervescență energetică, plăcere rafinată a simțurilor, bucurie!

Acest tip de masaj îmbină atingerile clasice ale Masajului de Armonizare, uneori delicate, alteori mai ferme, cu atingerile senzuale ale Masajului Tantric, menite să activeze energia erotică, să o stimuleze și  să o amplifice în mod natural, precum și cu atingerile specifice preponderent focusate pe zonele intime, ale Masajului Yoni (exclusiv femei) sau Lingam (exclusiv bărbați).

Masajul Divin se face exclusiv pe saltea, cu uleiuri de bună calitate (aromate sau nu, în funcție de preferința ta). Pentru acest tip de masaj, ideal ar fi să rămâi nud/ă. Ținuta maseuzei este de asemenea, nudă.

Erotismul elevat este o componentă importantă a acestui tip de masaj, astfel că vei beneficia din plin de el. Masajul este conceput astfel încât să îl percepi ca pe o experiență completă de activare și explorare a sexualității tale. Natura ta instinctuală, primară va fi în mod gradual alchimizată și transformată într-una elevată, urmărindu-se astfel controlul armonios al energiei erotice. Cu siguranță te întrebi cum vei reuși să gestionezi propria energie erotică, într-un context atât de deosebit, creat special pentru activarea și stimularea acestei energii? Ei bine… nu trebuie să-ți faci nici un fel de griji. Maniera afectuoasă, tandră, blândă în care va fi realizat masajul, împreună cu ajutorul maseuzei, și dacă sunt necesare, chiar unele tehnici ușoare, de presopunctură și respirație… te vor ajuta extraordinar de mult în această direcție. Toată această energie uriașă, dinamizată în timpul masajului, va fi în mod continuu dispersată și dirijată, din zonele mai intime, și anume de acolo de unde se adună în exces, sau este chiar blocată, către restul corpului. Tot ceea ce trebuie să faci este să te “abandonezi” într-un mod activ, adică să fii prezent cu totul în corpul tău, pentru a-l simți, și totodată, pentru a gestiona în mod armonios energiile erotice declanșate, cu ajutorul atingerilor pricepute și ghidării profesioniste a maseuzei. Ea este acolo pentru a te ajuta să parcurgi în siguranță și confort, această călătorie senzorială, emoțională și psihică, printre momente de relaxare și vârfuri de plăcere senzuală elevată.

Toată această efervescență energetică a Masajului Divin, intimă, învăluitoare, menită să te ajute a te abandona plăcerii elevate, te asigur că va face din acest masaj, o experiență deosebită. 

 

Masajul Divin* :

90′ – 490 lei

2h – 660 lei

3h – 990 lei

Prelungire 30′ – 200 lei

* masaj body to body (corp pe corp), nud

 

Program CENTRU:

Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

Au prioritate rezervările făcute prin intemediul programatorului. Vă rugăm, verificați mailul pentru confirmarea rezervării (inclusiv în Spam).

Dacă în momentul rezervării sunteți în altă țară, să aveți în vedere că ora rezervării s-ar putea să nu fie cea a României, ci după fusul orar al locației dvs. Vă rugăm să confirmăm și telefonic rezervarea.

Programează-te acum!

Încărcare...