Masajul Divin

 

Dacă ești în căutarea unei stări de relaxare foarte plăcute, într-un ambient intim, parfumat discret cu arome naturale, cu lumini calde și muzică adecvată relaxării, îți doresc Bine ai venit! în spațiul “Masaj Divin”.

Numele meu este Lia și mă voi ocupa de tine pe parcursul vizitei tale. În cazul în care nu sunt disponibilă, sau la cerere, vei putea lucra cu una din maseuzele centrului. Sper că vei simți această vizită ca pe o călătorie într-o altă dimensiune, în care te vei explora într-un mod diferit, fizic și energetic, sub aspecte complet noi, atât prin intermediul simțurilor, cât și prin intermediul ambientului. Vei avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru confortul tău maxim.

Dacă este pentru prima dată cand auzi despre Continența Sexuală, principiu pe care se bazează toate masajele din spațiul “Masaj Divin”, de sorginte orientală taoist/tantrică, și care presupune controlul natural și conștient al energiei erotice (pe scurt, non-ejacularea sau non-descărcarea clitoridiană explozivă), în conținutul site-ului, secțiunea Articole, vei găsi informații semnificative, clarificatoare, despre aceasta. Dacă cunoști deja aceste informații, le poți citi pentru reamintire, și de ce nu… poate vei descoperi noi nuanțe care vor fi atractive pentru tine și vei simți chemarea de a descoperi o altfel de atingere, atingerea sacră.

Ce presupune Masajul Divin?

Dacă facem acest masaj, înseamnă că am trecut deja împreună prin celelalte tipuri de masaj. Am povestit atunci că abordarea mea în ceea ce privește masajele este una graduală, pentru a te conduce pas cu pas de la starea de relaxare proprie masajelor de tip centru spa (ca după o vacanță mult așteptată și reușită), către o stare de relaxare profundă, chiar ușor extatică (ca după o fuziune amoroasă profund împlinitoare, erotic și afectiv). Modul în care vei percepe relaxarea este corelat cu modul în care te vei lăsa ghidat în această călătorie. În funcție de deschiderea fiecărei persoane, se pot resimți mult mai multe efecte, atât fizice, cât și subtile, energetice.

Masajul Divin, ultimul pas al Călătoriei tale Mistice, este cel mai special pentru cine dorește relaxare, răsfăț, trezirea energiei erotice, senzualitate, magie, efervescență energetică, plăcere rafinată a simțurilor, bucurie!

Senzualitatea este o componentă importantă a acestui tip de masaj, astfel că vei beneficia din plin de ea. Masajul este conceput astfel încât să îl percepi ca pe o experiență completă de activare și explorare a senzualității tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să te “abandonezi” într-un mod activ, adică să fii prezent cu totul în corpul tău, pentru a-l simți, și totodată, pentru a gestiona în mod armonios energiile erotice declanșate, cu ajutorul atingerilor și ghidării mele profesioniste. Eu sunt acolo pentru a te ajuta să parcurgi în siguranță și confort, această călătorie senzorială, emoțională și psihică, printre momente de relaxare și vârfuri de plăcere senzuală elevată.

Un alt aspect important al acestui tip de masaj este controlul armonios al energiei erotice. Cu siguranță te întrebi cum vei reuși să gestionezi propria energie erotică, într-un context atât de deosebit, creat special pentru activarea și stimularea acestei energii? Ei bine… nu trebuie să-ți faci nici un fel de griji. Maniera afectuoasă, caldă, blândă în care va fi realizat masajul, împreună cu ajutorul meu, și dacă sunt necesare, chiar unele tehnici ușoare, de presopunctură și respirație… te vor ajuta extraordinar de mult în această direcție. Toată această energie uriașă, dinamizată în timpul masajului, va fi în mod continuu dispersată și dirijată, din zonele mai intime, și anume de acolo de unde se adună în exces, sau este chiar blocată, către restul corpului. Este necesar doar să te relaxezi și să te abandonezi în mod activ, conștient și plin de prezență, precum am mai spus, atingerilor pricepute și ghidării mele adecvate.

Acest tip de masaj îmbină atingerile clasice ale masajului de Relaxare, uneori delicate, alteori mai ferme, cu atingerile senzuale ale Masajului Tantric, menite să activeze energia erotică, să o stimuleze și  să o amplifice, precum și cu atingerile specifice preponderent focusate pe zonele intime, ale masajului Yoni (femei) sau Lingam (bărbați). 

Masajul Divin se face exclusiv pe saltea, cu uleiuri de bună calitate (aromate sau nu, în funcție de preferința ta). Pentru acest tip de masaj, ideal ar fi să rămâi nud/ă.

Toată această efervescență energetică a Masajului Divin, intimă, învăluitoare și senzuală, menită să te ajute a te abandona plăcerii elevate, te asigur că va face din acest masaj, o experiență deosebită. Oferă-ți ocazia de a te răsfăța și dăruiește-ți un Masaj Divin!

 

MASAJUL DIVIN* – durată și preț:

90′ – 490 lei

2h – 610 lei

3h – 860 lei

Prelungire 30′ – 200 lei

* masaj body to body (corp pe corp)

PROGRAM CENTRU:

Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

 

PROGRAM LIA:

Luni – Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 14.00

Duminică: Închis

 

În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

Au prioritate rezervările făcute prin intemediul programatorului. Vă rugăm, verificați mailul pentru confirmarea rezervării (inclusiv în Spam).

Dacă în momentul rezervării sunteți în altă țară (deci folosiți un alt fus orar), vă rugăm să aveți în vedere că ora rezervării este cea a României.

 

Programează-te acum!

Încărcare...