Masajul Tantric

 

 

Dacă ești în căutarea unei stări de relaxare foarte plăcute, într-un ambient intim, parfumat discret cu arome naturale, cu lumini calde și muzică adecvată relaxării, îți doresc Bine ai venit! în spațiul “Masaj Divin”.

Numele meu este Lia și mă voi ocupa de tine pe parcursul vizitei tale. În cazul în care nu sunt disponibilă, sau la cerere, vei putea lucra cu una din maseuzele centrului. Sper că vei simți această vizită ca pe o călătorie într-o altă dimensiune, în care te vei explora într-un mod diferit, fizic și energetic, sub aspecte complet noi, atât prin intermediul simțurilor, cât și prin intermediul ambientului. Vei avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru confortul tău maxim.

Dacă este pentru prima dată cand auzi despre Continența Sexuală, principiu pe care se bazează toate masajele din spațiul “Masaj Divin”, de sorginte orientală taoist/tantrică, și care presupune controlul natural și conștient al energiei erotice (pe scurt, non-ejacularea sau non-descărcarea clitoridiană explozivă), în conținutul site-ului, secțiunea Articole, vei găsi informații semnificative, clarificatoare, despre aceasta. Dacă cunoști deja aceste informații, le poți citi pentru reamintire, și de ce nu… poate vei descoperi noi nuanțe care vor fi atractive pentru tine și vei simți chemarea de a descoperi o altfel de atingere, atingerea sacră.

Ce presupune Masajul Tantric?

Dacă facem acest tip de masaj, înseamnă că am trecut deja împreună prin Masajul de Relaxare. Am povestit atunci că abordarea mea în ceea ce privește masajele este una graduală, pentru a te conduce pas cu pas de la starea de relaxare proprie masajelor de tip centru spa (ca după o vacanță mult așteptată și reușită), către o stare de relaxare profundă, chiar ușor extatică (ca după o fuziune amoroasă profund împlinitoare, erotic și afectiv).

Această călătorie, care îți va revela multe taine, încă nedescoperite, ale corpului tău și ale energiei tale, este în plină desfășurare. Modul în care vei percepe relaxarea este corelat cu modul în care te vei lăsa ghidat în această călătorie.

Masajul Tantric este un alt pas al acestei Călătorii Mistice!

Acest tip de masaj se face exclusiv pe saltea, cu uleiuri de bună calitate (aromate sau nu, în funcție de preferința ta). Poți rămâne în lenjeria intimă sau nud (precum simți că e cel mai confortabil pentru tine).

Masajul va fi realizat într-o manieră caldă, și totodată senzuală. Dacă la început, pentru inducerea unei stări de relaxare cât mai profunde, mă voi folosi preponderent de stimuli fini pentru atingere, părul mătăsos, degetele moi, ulterior, pentru dinamizarea energiei erotice, îmi voi folosi tot trupul pentru a-ți crea o paletă largă de senzații rafinate.

Te voi atinge plăcut pe toată suprafața corpului, folosindu-mi palmele, mai blând sau mai ferm, iar acolo unde este necesară o atingere mai profundă, antebrațele, coatele sau genunchii, păstrând linia generală senzuală a masajului. În zonele mai intime, atingerea este delicată, menită să armonizeze energia erotică. Sunt situații în care există acumulată multă tensiune sexuală, și atunci este necesar să lucrez pentru a o dispersa blând către restul corpului, și sunt situații în care energia erotică e necesar a fi trezită și amplificată, pentru a te ajuta să te reconectezi din nou cu ea. După cum observi, e necesar sa lucrez adaptat fiecărei situații în parte, folosind integrat masajului și tehnici ușoare de presopunctură și respirație, pentru a facilita curgerea fluidă și armonioasă a energiei în general, și a celei sexuale (erotice) în mod specific.

Prin ceea ce va trezi în tine acest masaj tantric, relaxant și senzual totodată, cu siguranță că vei fi mult mai conștient/ă de trupul tău și de propria ta sexualitate, și vei putea simți din plin în viața ta intimă, efectele lui binefăcătoare!

 

MASAJUL TANTRIC* – durată si preț:

60′ – 300 lei

90′ – 400 lei

2h – 510 lei

Prelungire 30′ – 160 lei

* masaj body to body (corp pe corp)

PROGRAM*

Luni – Duminică: 

10:00 – 22:00

Au prioritate rezervările făcute prin intermediul programatorului. Așteptați, vă rugăm, confirmarea rezervării.

*În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

Programează-te acum!

Încărcare...