Dacă ești în căutarea unui răsfăț, într-un ambient intim, parfumat discret cu arome naturale, cu lumini calde și muzică adecvată relaxării, îți dorim Bine ai venit! în spațiul “Masaj Divin”. Vei avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru un confort optim.

Ai putea percepe această vizită a ta aici, ca pe o călătorie într-o altă dimensiune. Ambientul și masajul, vor facilita relaxarea ta profundă, iar prin intermediul simțurilor,  te vei explora într-un mod diferit, fizic și energetic. Sperăm să descoperi de fiecare dată, într-un mod surprinzător și încântător, noi aspecte ale ființei tale.

Toate activitățile centrului au la bază conceptul de Continență Sexuală, și anume, controlul conștient, perfect natural, al energiei erotice (pe scurt, non-descărcarea explozivă feminină, exclusiv clitoridiană și non-ejacularea masculină). Dacă este pentru prima dată când auzi despre acest concept cu origini orientale tao (China)/tantrice (India), vei găsi mai multe informații clarificatoare în conținutul site-ului, secțiunea Articole. Dacă ai deja unele informații despre acest concept, le poți parcurge pentru reamintire, și poate vei descoperi noi nuanțe atractive pentru tine.

Sper că simți deja chemarea de a descoperi o altfel de atingere, atingerea sacră a masajului… divin!

MASAJUL TANTRIC

Masajul Tantric este recomandat a fi pasul imediat următor Sesiunii Inițiatice (care cuprinde Atelierul de Respirație Conștientă și Masajul de Armonizare). Această Călătorie Mistică care îți va revela multe taine, încă nedescoperite, ale corpului tău și ale energiei tale, este în plină desfășurare! Modul în care vei percepe relaxarea este corelat cu modul în care te vei lăsa ghidat în această călătorie. Astfel că recomandăm o abordare a masajelor în centrul nostru, graduală, pentru a te conduce pas cu pas de la starea de relaxare proprie masajelor de tip centru spa (ca după o vacanță mult așteptată și reușită), către o stare de relaxare profundă, chiar ușor extatică (ca după o fuziune amoroasă profund împlinitoare, erotic și afectiv).

 

Acest tip de masaj se face exclusiv pe saltea, cu uleiuri de bună calitate (aromate sau nu, în funcție de preferința ta). Poți rămâne în lenjeria intimă sau nud (precum simți că e cel mai confortabil pentru tine). Ținuta maseuzei este topless (în bikini).

Masajul va fi realizat într-o manieră tandră și senzuală. Dacă la început, pentru inducerea unei stări de relaxare cât mai profunde, maseuza se va folosi preponderent de stimuli fini pentru atingere, părul mătăsos, degetele moi, ulterior, pentru dinamizarea energiei erotice, ea își va folosi tot trupul pentru a-ți crea o paletă largă de senzații rafinate.

Te va atinge plăcut pe toată suprafața corpului, folosindu-și palmele, mai blând sau mai ferm, iar acolo unde este necesară o atingere mai profundă, antebrațele, coatele sau genunchii, păstrând linia generală senzuală a masajului. În zonele mai intime, atingerea este delicată, menită să armonizeze energia erotică. Sunt situații în care există acumulată multă tensiune sexuală, și atunci este necesar să fie dispersată blând către restul corpului, și sunt situații în care energia erotică e necesar a fi trezită și amplificată, pentru a te ajuta să te reconectezi din nou cu ea. După cum observi, e necesar să se lucreze adaptat fiecărei situații în parte, folosind integrat masajului și tehnici ușoare de presopunctură și respirație, pentru a facilita curgerea fluidă și armonioasă a energiei în general, și a celei sexuale (erotice) în mod specific.

Prin ceea ce va trezi în tine acest masaj senzual, profund relaxant totodată, cu siguranță că vei fi mult mai conștient/ă de trupul tău și de propria ta sexualitate, și vei putea simți din plin în viața ta intimă, efectele lui binefăcătoare!

 

MASAJUL TANTRIC* :

60′ – 300 lei

90′ – 400 lei

2h – 530 lei

Prelungire 30′ – 160 lei

* masaj body to body (corp pe corp), topless

 

Program CENTRU:

Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

Au prioritate rezervările făcute prin intemediul programatorului. Vă rugăm, verificați mailul pentru confirmarea rezervării (inclusiv în Spam).

Dacă în momentul rezervării sunteți în altă țară, să aveți în vedere că ora rezervării s-ar putea să nu fie cea a României, ci după fusul orar al locației dvs. Vă rugăm să confirmăm și telefonic rezervarea.

 

Programează-te acum!

Loading...