LIA  – fondatoarea Centrului Masaj Divin  🌙☀️

(preponderent București/de asemenea, în țară și în afara țării, atunci când există solicitări)

Ghid în Arta Atingerii Conștiente

Consilier Intimitate Împlinitoare

Trainer Gimnastică Pelvină (musculatura intimă)

Maseuză / facilitator Masaj Tantric

Am fost atrasă, încă din primii ani ai adolescenței, de tradițiile orientale – Tao (China), Tantra (India), budism (Nepal, Tibet), etc. și de multitudinea informațiilor de natură ezoterică și mistică, fascinante pentru mine.

Începând cu anul 2005, am parcurs cu ferventă curiozitate, cursuri care m-au ajutat să pătrund misterele acestor tradiții (cursuri de Yoga, Ayurveda, Astrologie, Shivaism, I-ching, diverse cursuri de Masaj somatic clasic, cat si oriental, Bodyart, etc.). Am primit astfel, o bogată cunoaștere teoretică, cât și practică, pe care am urmărit să o valorific maxim, și astfel să mă bucur, din ce în ce mai mult, de o perspectivă holistică integrativă asupra vieții.

Începând cu anul 2012 am avut posibilitatea de a practica realmente, Masajul Tantric, un tip de masaj care are la bază un concept oriental străvechi numit “Continență Sexuală”, altfel spus… controlul armonios, firesc și perfect natural, al energiei sexuale.

Experiența acumulată pe parcursul anilor, m-a condus către a realiza, în prezent, activități bazate pe acest concept (consiliere, ateliere, masaj), în centrul cărora se află un masaj personalizat, profund relaxant și vindecător, pe care eu l-am numit MASAJ DIVIN.

În funcție de receptivitatea și deschiderea fiecărei persoane, acest masaj atinge într-un mod plăcut și delicat Sufletul, prin intermediul mângâierii tandre și afectuoase a Trupului.

Masajul Divin este conceput astfel încât să relaxeze profund corpul, să deblocheze energiile stagnante, perturbatoare și să armonizeze energiile în exces. Ca urmare firească, apare curgerea mai fluidă a acestor energii, echilibrarea fizică și energetică.

Contribuie la activarea, dinamizarea și elevarea tuturor percepțiilor lăuntrice și astfel ajută persoana care îl primește, să se conecteze mult mai bine cu propriul corp și cu propria energie sexuală.

El facilitează expansiunea întregii ființe către o nouă dimensiune, cea a erotismului sacru, transfigurator, și accesul la o viață intimă mult mai conștientă și împlinitoare.

Dacă parcurgând cele de mai sus… te simți inspirat/ă, te aștept să încerci un masaj cu mine.

Atenție!

Toate activitățile mele au scop terapeutic, se bazează pe o conduită profesională impecabilă și nu presupun oferirea vreunui serviciu de natură sexuală. Tot ceea ce tu explorezi pe parcursul activităților desfășurate împreună cu mine (stări emoționale, afective, psiho-mentale), este menit să-ți aducă un plus de cunoaștere și conștientizare, pe care să le utilizezi după bunul tău plac în viața intimă. Pentru a te informa cu privire la toate aceste activități, te rog să accesezi din meniu, partea de Servicii.

Te invit cu drag să ne cunoaștem!

Mă puteți urmari în două interviuri, cu click pe link-urile YouTube de mai jos.

Primul are ca temă: “Energia Erotică – Motor al ființei umane”, realizat în cadrul emisiunii Linkuri spirituale (LinkTV), alături de Doamna Psiholog și Formator Florina Cristache.

Al doilea are ca temă “Atingerea sacră – atingere care trezește sufletul”, realizat în cadrul emisiunii NeuroPsy (A7TV), alături de Doamna Psiholog, Psihoterapeut Integrativ și Formator Gina Chiriac.