Termeni și Condiții

Te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile din această pagină, deoarece orice folosire a acestui website presupune acceptarea din partea ta a Termenilor și Condițiilor prezentate aici.

Politica de confidențialitate a website-ului

Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise către acest website se supun prevederilor politicii de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal, pe care le gasiti ca document separate in acest site, accesibile din meniul din footer (partea de jos a fiecarei pagini web).

Acuratețea, completitudinea și actualitatea informației

Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc al utilizatorului.

Garanții

Acest website va este oferit “așa cum este” si “așa cum este pus la dispoziție” și, ca urmare, Regaseste Armonia nu oferă niciun fel de garanție, nici explicită, nici implicită, statutorie sau de alt fel (inclusiv garanții implicite de mercantibilitate sau calitate satisfăcătoare și potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garanții sau orice afirmații cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de incredere, actuale, fără a afecta terțe părți, precum și că accesul la acest website va fi neitrerupt sau fără erori sau fără viruși, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat și că orice sfat sau opinie obținută de la Regaseste Armonia prin intermediul acestui website vor fi corecte și de incredere.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa, suspenda sau inceta, fără notificare prealabilă, orice moment, accesul total, partial sau individual la acest website sau la orice secțiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legală

Regaseste Armonia și/sau orice alte părți implicate in crearea, execuția sau prezentarea acestui website numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legală sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilități directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacității de utilizare, a schimbării conținutului acestui website, sau ca urmare a accesării a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, măsura permisă de legislația aplicabilă, ca urmare a acțiunilor pe care le intreprindem sau in urma oricărui mesaj de poșta electronică trimis de tine. Regaseste Armonia și/sau orice alte părți implicate crearea, execuția sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de menținere a materialelor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor fără aviz prealabil.

Regaseste Armonia nu va avea nici o responsabilitate legală sau de altă natura pentru nici o pierdere suferită din cauza unor eventuali virusi sau erori ce ii pot afecta computerul sau orice altă proprietate pentru că ai folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website. Regaseste Armonia va depune toate diligentele pentru a asigura securitatea si functionalitatea website-ului masajdivin.ro, insa nu poate oferi garantii in acest sens. Daca decizi să descarci vreun material de pe acest website, o faci pe propria răspundere.

Activități interzise

Este interzisă intreprinderea oricărui act pe care Regaseste Armonia, la libera sa alegere, poate considera inadecvat și/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de către orice lege aplicabilă acestui website, incluzd dar fără a se limita la:

– Orice act ce ar constitui o călcare at a confidentialității (incluzd carcarea de informații private fără a avea acordul persoanei cauză), c și a oricărui alt drept legal al persoanei;
– Folosirea acestui website pentru a defăima sau calomnia Regaseste Armonia, angajații săi sau alți indivizi, sau comportarea intr-un fel care ar putea afecta buna reputație a Regaseste Armonia;

Jurisdicție și lege aplicabilă

Serviciile Regaseste Armonia, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clienții și utilizatorii din Romania. Regaseste Armonia nu garanteaza că toate serviciile sale și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile alte țări decat Romania. Te rugăm să contactezi contact@masajdivin.ro pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea serviciilor in afara granitelor Romaniei. Orice controverse sau pretenții provenind din sau legătura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de către legea romana și vor fi inaintate exclusiv instanțelor din Romania.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completări sau modificări la aceasta notificare legală. Te rugăm să vizitezi aceasta pagina din cd cd pentru a te informa asupra acestora și a noilor informații.

Varianta actualizată – decembrie 2019, REGASESTE ARMONIA SRL