LIA ☯️

Maseur/ Facilitator Masaj Divin

Consilier Intimitate Împlinitoare

Trainer Gimnastică Pelvină (musculatura intimă)

Am fost atrasă, încă din primii ani ai adolescenței, de tradițiile orientale – Tao (China), Tantra (India), budism (Nepal, Tibet), etc. și de multitudinea informațiilor de natură ezoterică și mistică, fascinante pentru mine.

Începând cu anul 2005, am parcurs cu ferventă curiozitate, cursuri care m-au ajutat să pătrund misterele acestor tradiții (cursuri de Yoga, Ayurveda, Astrologie, Shivaism, I-ching, diverse cursuri de Masaj somatic clasic, cat si oriental, Bodyart, etc.). Am primit astfel, o bogată cunoaștere teoretică, cât și practică, pe care am urmărit să o valorific maxim, și astfel să mă bucur, din ce în ce mai mult, de o perspectivă holistică integrativă asupra vieții.

Începând cu anul 2012 am avut posibilitatea de a practica realmente, un anume tip de masaj, căruia i-aș atribui calitatea de mistic, care are la bază un concept străvechi din tradițiile orientale taoist-tantrice, numit “Continență Sexuală”, altfel spus… controlul armonios, firesc și perfect natural, al energiei sexuale.

Experiența acumulată pe parcursul anilor, m-a condus către a realiza, în prezent, activități bazate pe acest concept (consiliere, ateliere, masaj), în centrul cărora se află un masaj personalizat, profund relaxant și vindecător, pe care eu l-am numit MASAJ DIVIN.

În funcție de receptivitatea și deschiderea fiecărei persoane, acest masaj atinge într-un mod plăcut și delicat Sufletul, prin intermediul mângâierii tandre și afectuoase a Trupului.

Masajul Divin este conceput astfel încât să relaxeze profund corpul, să deblocheze energiile stagnante, perturbatoare și să armonizeze energiile în exces. Ca urmare firească, apare curgerea mai fluidă a acestor energii, echilibrarea fizică și energetică.

Contribuie la activarea, dinamizarea și elevarea tuturor percepțiilor lăuntrice și astfel ajută persoana care îl primește, să se conecteze mult mai bine cu propriul corp și cu propria energie sexuală.

El facilitează expansiunea întregii ființe către o nouă dimensiune, cea a erotismului sacru, transfigurator, și accesul la o viață intimă mult mai conștientă și împlinitoare.

Vă invit să citiți și acest articol în care am raspuns mai extins la întrebarea pe care o aud cel mai adesea: “Ce fel de masaj faceți?”

Depre masajul meu mistic, cu origini tao-tantrice

 

Atenție!

Toate activitățile centrului “Masaj Divin”au în primul rând scop terapeutic, se bazează pe o conduită profesională impecabilă și nu presupun servicii/raporturi sexuale de vreun fel. Tot ceea ce tu explorezi pe parcursul acestora (stări fizice, emoționale, mentale, sufletești și spirituale), este menit să-ți aducă un plus de cunoaștere și conștientizare, pe care să le utilizezi după bunul tău plac în viața intimă. Pentru a te informa cu privire la toate aceste activități, te rog să accesezi din meniu, partea de Servicii.

Te invit cu drag să ne cunoaștem!

Click pe link-ul YouTube pentru a urmari un interviu cu mine, având ca temă: Energia Erotică – Motor al ființei umane.