Este de dorit să nu se facă confuzie între atingerea terapeutică, oferită de maseuză, în cadrul unui serviciu terapeut-client, și mângâiere, care este un gest de natură afectuoasă sau/și senzuală, oferit unei persoane apropiate cu care avem o conexiune afectivă. Atingerea terapeutică, indiferent de maniera în care este abordată, mai delicată sau mai fermă, nu este totuna cu mângâierea intimă.

Masajul, ca serviciu terapeutic solicitat de dvs., are o specificitate aparte, prin faptul că pătrunde în intimitate (corpul este un spațiu personal), dar aceasta nu extinde limitele acestui serviciu.

Cu siguranță vă referiți la ejaculare, pentru că… evident, masajul va avea o finalitate, și sper, una foarte plăcută, de relaxare profundă, însoțită de o stare excelentă de dispoziție. Să clarificăm deci: ejacularea apare în urma unei excitații intense, determinată în general de auto-erotizare (mai uzual folosit, masturbare) sau de o interacțiune sexuală. Ambele sunt acte de natură foarte personală, intimă, și nu fac subiectul unui act terapeutic, precum este masajul.

Chiar dacă masajele efectuate în cadrul spațiului “Masaj Divin” se pot adresa și zonelor mai intime ale corpului (ele având o natură blândă, delicată), scopul lor este strict terapeutic. Prin tehnici specific orientale (taoist-tantrice: presopunctura, respirație, etc.), masajul decongestionează tensiunile existente în corp, dar atenție… nu prin irosirea energiei erotice (potențial creatoare), ca urmare a ejaculării, ci prin revigorarea ei, printr-o redistribuire naturală a energiei în corp.

Dacă pentru dvs. masajul erotic înseamnă atingerea întregului corp, inclusiv a zonelor mai intime… înseamnă că Da, masajele oferite în cadrul spațiului “Masaj Divin”, sunt masaje erotice. Trebuie însă subliniat faptul că scopul pentru care se masează, în mod delicat, zonele intime ale corpului, este unul terapeutic. Atingerile blânde, însoțite de tehnici orientale specifice (presopunctură, respirație, etc.), vă vor ajuta să vă relaxați într-un mod profund, și vor face ca tensiunile sexuale să dispară ca prin farmec.

Orientul ne-a pus la dispoziție o manieră inedită de a aborda erotismul, și anume una care presupune tandrețe, rafinament, astfel că masajele realizate în această manieră orientală vor oferi un răsfăț deosebit atât trupului, cât și sufletului.