Masajul Lingam

 

 

Dacă ești în căutarea unei stări de relaxare foarte plăcute, într-un ambient intim, parfumat discret cu arome naturale, cu lumini calde și muzică adecvată relaxării, îți doresc Bine ai venit! în spațiul “Masaj Divin”.

Numele meu este Lia și mă voi ocupa de tine pe parcursul vizitei tale.  Sper că vei simți această vizită ca pe o călătorie într-o altă dimensiune, în care te vei explora într-un mod diferit, fizic și energetic, sub aspecte complet noi, atât prin intermediul simțurilor, cât și prin intermediul ambientului. Vei avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru confortul tău maxim.

Dacă este pentru prima dată cand auzi despre Continența Sexuală, principiu pe care se bazează toate masajele din spațiul “Masaj Divin”, de sorginte orientală taoist/tantrică, și care presupune controlul natural și conștient al energiei erotice (pe scurt, non-ejacularea sau non-descărcarea clitoridiană explozivă), în conținutul site-ului, secțiunea Articole, vei găsi informații semnificative, clarificatoare, despre aceasta. Dacă cunoști deja aceste informații, le poți citi pentru reamintire, și de ce nu… poate vei descoperi noi nuanțe care vor fi atractive pentru tine și vei simți chemarea de a descoperi o altfel de atingere, atingerea sacră.

Ce presupune Masajul Lingam?

Dacă facem acest tip de masaj, înseamnă că ai trecut cel puțin prin Sesiunea Inițiatică (care cuprinde Masajul de Relaxare și Atelierul de Respirație Conștientă) și că practici de ceva timp deja, Respirația Conștientă, poate și alte tehnici prezentate de mine în atelierele de Continență Sexuală sau de Tonifiere a Musculaturii Intime.

Îți reamintesc că abordarea mea este una graduală, am numit-o Călătoria Mistică, și este asemănătoare unei călătorii în necunoscut. Te voi conduce progresiv de la starea de relaxare proprie masajelor de tip Spa, care se adresează preponderent corpului fizic, către o stare profundă de relaxare, atât fizică, cât și energetică. Chiar extatică, în funcție de receptivitatea ta la energiile masajelor! Această călătorie îți va revela multe taine, încă nedescoperite, ale ființei tale.

Masajul Lingam e un masaj special, un alt pas al acestei călătorii pline de mister. E un masaj care celebrează masculinitatea! Zonele tale intime vor beneficia de o atenție sporită. Denumirea sanscrită a penisului, este “lingam” sau “baghetă de lumină”. Prin această denumire i se atribuie o valoare simbolică deoarece lingamul este esența energiei masculine, concentrarea ei  într-un singur loc. Așadar Masajul Lingam va lucra în mod special cu această energie masculină, o va face să circule în valuri successive, din zonele intime către extremitățile corpului, prin mișcări variate, mai fine sau mai puternice, mișcări însoțite de tehnici ușoare de respirație și presopunctură, pentru un control armonios și perfect natural ale energiei sexuale.

Precum deja ai remarcat, citind informațiile de pe site, sau vizitându-ne, activitățile centrului au la bază principiul Continenței Sexuale, și anume controlul conștient, perfect natural, neforțat al energiei erotice. Masajul Lingam nu face excepție, chiar dacă se adresează cu precădere zonei intime masculine. Scopul lui nu este de a te conduce către ejaculare, finalizare sau altfel spus, către un orgasm exploziv, care să descarce toată energia ta sexuală. Ci acela este de a te face să simți multiple senzații de plăcere elevată (cu totul diferită de satisfacția mai grosieră, pur instinctuală), care conduc energia sexuală în valuri orgasmatice către inimă și creștetul capului. Această energie sexuală, astfel alchimizată, se va transforma în alte surse de energie, volitivă, afectivă, mentală, spirituală, pe care ulterior le poți utiliza ca pe noi surse de putere interioară și de transformare profundă.

Masajul Lingam este menit să te ajute să integrezi această zona atât de specială a corpului tău, în întreaga ta ființă. Te va ajuta să-ți accepți în profunzime masculinitatea, iar capacitatea ta naturală de control a energiei sexuale se va amplifica. Îți va oferi un progres real în viața de zi cu zi, prin amplificarea încrederii în tine, și astfel sporirea tuturor atributelor masculinității, iar în viața intimă vei deveni un iubit mai priceput. Noi nuanțe ale plăcerii amoroase își vor face simțite prezența și te vor surprinde prin ineditul lor, fizic și energetic, iar iubita ta va fi mult mai încântată de toate interacțiunile voastre.

Masajul Lingam este în sine o modalitate de transformare a energiei obișnuite, pur instinctuale, în energie elevată, superioară prin complexitatea ei, iar bărbatul care urmărește conștient acest proces va avea acces la un nou tip de vigoare, forță și masculinitate!

 

MASAJUL LINGAM* – durată și preț:

1h – 330 lei

1h30′ – 440 lei

2h – 590 lei

Prelungire 30′ – 160 lei

*Se efectuează preponderent cu palmele, nu se face body to body (corp pe corp)

 

Spre deosebire de Masajul de Armonizare, Masajul Lingamului  are focus pe zonele mai intime. Are în primul rând un scop terapeutic, și anume îmbunătățirea controlului natural și armonios al energiei sexuale. Secundar, desigur… el euforizează trăirile interioare și face posibilă apariția unor stări de plăcere rafinată, fără tensiunile specifice acumulării energiei sexuale în zona genitală.

Este precedat obligatoriu de Sesiunea Inițiatică! Vă rugăm să îl programați doar dacă ați parcurs anterior cu Lia, Sesiunea Inițiatică (care cuprinde Masajul de Armonizare și Atelierul de Respirație Conștientă).

PROGRAM*

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Duminică: Închis

Au prioritate rezervările făcute prin intermediul programatorului. Așteptați, vă rugăm, confirmarea rezervării.

*În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

 

Programează-te acum!

Loading...