Bine te găsesc!

Dacă ești aici, presupun că dorești să-ți oferi un altfel de răsfăț, al atingerilor magice revelate de ARTA MASAJULUI SACRU. Acest tip de masaj are la bază conceptul milenar de sorginte orientală taoist-tantrică, și anume Controlul conștient, perfect natural, al energiei sexuale (NON-descărcarea explozivă, exclusiv clitoridiană, la femei și NON-ejacularea, la bărbați).

Astfel, există doua modalități prin care poți aborda activitățile centrului Masaj Divin:

1 – Poți parcurge împreună cu Lia*, în mod gradual, programul ei “Călătoria Mistică”:
  • Sesiunea Inițiatică (Atelierul de Respirație Conștientă și Masajul de Armonizare)
  • Masajul Tantric
  • Masajul Divin
  • (opționale) Masajele Yoni – exclusiv pentru femei și Masajul Lingam – exclusiv pentru bărbați, precum și alte tipuri de activități (te invităm să consulți în meniul site-ului, toate serviciile oferite)

*Dacă dorești să lucrezi cu Lia și este prima întrevedere cu ea, te rugăm să  programezi Sesiunea Inițiatică.

2 – Poți selecta direct unul din masajele componente ale programului “Călătoria Mistică” și vei lucra cu maseuza disponibilă la momentul programării (toate maseuzele sunt certificate în domeniul masajului și sunt pregătite individual de Lia).
Pentru a beneficia maxim de efectele masajului selectat, iar timpul petrecut la noi să fie unul foarte plăcut, îți recomandăm să alegi acel masaj care ți se potrivește la momentul programării.

 

CĂLĂTORIA MISTICĂ:

pas 1: Sesiunea Inițiatică, cuprinde Atelierul de Respirație Conștientă și Masajul de Armonizare

90′ – 340 lei
2h – 400 lei

Sesiunea Inițiatică se face doar la prima întrevedere cu Lia, ulterior ea nemaifiind necesară, deoarece vei dobândi atât informații minimale despre Erosul sacru, și conceptul de Continența Sexuală (controlul conștient, perfect natural al energiei sexuale), cât și informații cu aplicabilitate practică imediată despre respirația ce ajuta în asimilarea progresivă a acestui control.

Masajul de Armonizare se efectuează preponderent cu palmele, include masajul întregului corp, inclusiv zonele intime, iar ținuta maseuzei este normală, lejeră. Tu vei sta așa cum îți este confortabil, ideal nud.

O astfel de sesiune este potrivită oricui ia contact pentru prima oară cu acest concept.

pas 2: Masajul Tantric

60′ – 300 lei
90′ – 400 lei
2h – 530 lei

Masajul Tantric se efectuează corp pe corp, include masajul întregului corp, inclusiv zonele intime, ținuta maseuzei este Topless (în bikini).

Este un masaj senzual, astfel că te pune în contact imediat cu propria ta sexualitate. Barierele mentale încep să cadă, trupul începe să-și ceară ‘drepturile’, să se dezmorțească și să se facă auzit. Masajul tantric este menit să-i reamintească sufletului tău, că sexualitatea nu este numai despre instinct și procreare, ci și despre răsfăț și plăcere rafinată.

Este potrivit acelor persoane care sunt la primul contact cu un astfel de masaj senzual, poate intimidant prin abordarea dezinhibată, dar totuși un masaj delicat și tandru.

pas 3: Masajul Divin

90′ – 490 lei
2h – 660 lei
3h – 990 lei

Masajul Divin se efectuează corp pe corp, include masajul întregului corp, inclusiv zonele intime, ținuta maseuzei este Nude.  Masajul zonelor intime se face ținându-se cont de energia sexuală naturală a persoanei masate, astfel că dacă persoana masată este tensionată sexual sau are o energie sexuală excesivă, se vor face manevre pentru detensionare armonioasă, iar dacă persoana masată are o carență de energie sexuală, se va urmări în mod natural și armonios amplificarea ei.

Masajul Divin creează un efect profund relaxant, totodată armonizator general, prin transformarea energiei sexuale instinctuale în energie elevată și dispersarea ei armonioasă în tot corpul. Cu cât persoana masată este mai relaxată, cu atât alchimia sexuală se va realiza mai ușor, și va simți stări euforice, vibrante.

Este potrivit tuturor persoanelor care au experimentat anterior Sesiunea Inițatică și Masajul Tantric, cât și acelor persoane dezinhibate cu un control bun al tensiunii sexuale.

Pas 4 (opționale): Masajul Yoni (exclusiv femei) și Masajul Lingam (exclusiv bărbați)

60′ – 330 lei
90′ – 440 lei
2h – 590 lei

Se efectuează preponderent cu palmele, iar ținuta maseuzei este normală, lejeră. Masajul întregului corp se face mai superficial, focusul masajului fiind orientat către zonele intime (fără a forța, în mod nenatural, excitația), și către acele zone din corp care ajută la transformarea energiei instinctuale în energie elevată. Se favorizează astfel dispersia armonioasă a energiei sexuale, dinspre zonele intime către extremitățile corpului, persoana masată putând resimți atât stări de plăcere voluptoasă și rafinată totodată, la nivelului trupesc, cât și stări euforice, vibrante, la nivel energetic.

Este un masaj relaxant și profund vindecător, care ajută de asemenea la reflectarea fidelă a progresului în asimilarea stării de Continența Sexuală (controlul conștient, perfect natural al energiei sexuale).

Este potrivit tuturor acelor persoane care vor să se împrietenească gradual cu zonele lor cele mai intime, cât și tuturor acelor persoane care vor să-și trezească întreg potențialul senzual , pentru a-l fructifica din plin în viața amoroasă.

 

Atenție!

Toate activitățile centrului “Masaj Divin”au în primul rând scop terapeutic, se bazează pe o conduită profesională impecabilă și nu presupun servicii/raporturi sexuale de vreun fel. Tot ceea ce tu explorezi pe parcursul acestora (stări fizice, emoționale, mentale, sufletești și spirituale), este menit să-ți aducă un plus de cunoaștere și conștientizare, pe care să le utilizezi după bunul tău plac în viața intimă. Pentru a te informa cu privire la toate aceste activități, te rog să accesezi din meniu, partea de Servicii.

Te invit cu drag să ne cunoaștem!

Program CENTRU:

Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

 

În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

Au prioritate rezervările făcute prin intemediul programatorului. Vă rugăm, verificați mailul pentru confirmarea rezervării (inclusiv în Spam).

Dacă în momentul rezervării sunteți în altă țară, să aveți în vedere că ora rezervării s-ar putea să nu fie cea a României, ci după fusul orar al locației dvs. Vă rugăm să confirmăm și telefonic rezervarea.