Dacă ești în căutarea unui răsfăț, într-un ambient intim, parfumat discret cu arome naturale, cu lumini calde și muzică adecvată relaxării, îți dorim Bine ai venit! în spațiul “Masaj Divin”. Vei avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru un confort optim.

Ai putea percepe această vizită a ta aici, ca pe o călătorie într-o altă dimensiune. Ambientul și masajul, vor facilita relaxarea ta profundă, iar prin intermediul simțurilor,  te vei explora într-un mod diferit, fizic și energetic. Sperăm să descoperi de fiecare dată, într-un mod surprinzător și încântător, noi aspecte ale ființei tale.

Toate activitățile centrului au la bază conceptul de Continență Sexuală, și anume, controlul conștient, perfect natural, al energiei erotice (pe scurt, non-descărcarea explozivă feminină, exclusiv clitoridiană și non-ejacularea masculină). Dacă este pentru prima dată când auzi despre acest concept cu origini orientale tao (China)/tantrice (India), vei găsi mai multe informații clarificatoare în conținutul site-ului, secțiunea Articole. Dacă ai deja unele informații despre acest concept, le poți parcurge pentru reamintire, și poate vei descoperi noi nuanțe atractive pentru tine.

Sper că simți deja chemarea de a descoperi o altfel de atingere, atingerea sacră a masajului… Yoni!

Masajul Yoni

 

Masajul Yoni este recomandat a fi un pas următor Sesiunii Inițiatice (care cuprinde Atelierul de Respirație Conștientă și Masajul de Armonizare) sau cel puțin însoțit de Atelierul de Respirație Conștientă, dacă este prima ta vizită în centrul nostru. Recomandăm o abordare graduală a masajelor, pentru a te conduce pas cu pas de la starea de relaxare proprie masajelor de tip centru spa (ca după o vacanță mult așteptată și reușită), către o stare de relaxare profundă, chiar ușor extatică (ca după o fuziune amoroasă profund împlinitoare, erotic și afectiv) și pentru a-ți garanta un masaj optim calitativ.

Masajul Yoni, destinat exclusiv femeilor, este un alt pas al acestei Călătorii Mistice, călătorie în plină desfășurare care îți va revela multe taine, încă nedescoperite, ale corpului tău și ale energiei tale! Modul în care vei percepe relaxarea este corelat cu modul în care te vei lăsa ghidat în această călătorie.

Acest tip de masaj se face exclusiv pe saltea, cu uleiuri de bună calitate (aromate sau nu, în funcție de preferința ta). Pentru acest tip de masaj, va fi necesar să rămâi nudă. Poți solicita ca acest masaj să fie oferit de către o maseuză, sau de asemenea, de către un maseur. Persoanele care oferă Yoni masaj au o experiență bogată cu acest tip de masaj, astfel că te invităm să îți oferi o astfel de experiență cu încredere și relaxare.

Yoni masaj poate fi o poartă de acces către explorarea propriului potențial erotic și de acces la dimensiuni nebănuite ale feminității tale!

 

MASAJUL YONI*  – durată și preț:

1 h – 330 lei

1h30’ –  440 lei

2h – 590 lei

Prelungire 30′ – 160 lei

*acest masaj se face preponderent cu palmele, nu body to body (corp pe corp)

 

 

Câte ceva despre Yoni – poarta de acces către feminitatea ta cea mai profundă

Textele tantrice numesc organele genitale externe ale femeii “yoni”, care înseamnă “loc sacru”. Taoismul face referire la vagin ca “poarta de jad” și la clitoris ca “perla neagră” (piatră prețioasă). Având în vedere că organele genitale ale femeii sunt poarta de acces la întreaga viață umană, aceste denumiri par mult mai adecvate decât cele occidentale precum vagin sau vulvă. Nu este necesar să îți denumești părțile tale intime feminine într-un mod anume (deși ai putea, dacă ești jucăușă), dar poți totuși începe să le privești  ca pe o poartă către SACRU.

Este util să înțelegem ideile culturale despre sexualitate cu care am fost crescute. Explorarea impregnărilor familiare și culturale ne poate ajuta să înțelegem sentimentele pe care le avem față de sexualitate și propriul trup. Odată ce înțelegem originea sentimentelor noastre, putem începe remodelarea lor, dacă este necesar. Dacă ați avut doar experiențe erotice pozitive, sunteți foarte norocoase. Dacă dorința și afecțiunea sunt în mod obișnuit asociate cu intimitatea, nu aveți nevoie să vă examinați trecutul sexual și vă puteți concentra deplin asupra prezentului.

În majoritatea societăților, este rar întâlnită femeia care a avut doar experiențe sexuale pozitive. Dar prelucrarea diferitelor experiențe dificile poate elibera dorința naturală și bucuria. Începeți prin evitarea interacțiunilor erotice, atunci când nu le doriți. Trupul are nevoie să învețe că organele genitale pot fi atinse fără să vă simțiți în pericol și că voi, și numai voi, sunteți cele care decideți când acest lucru este posibil. 

Gândiți-vă cum v-ar plăcea să arate viața voastră erotică actuală. Sunteți în măsură să vă abandonați complet dorinței? De cât de multă plăcere sunteți capabilă? Este ceva ce vă reține să vă manifestați întregul potențial erotic?

Abilitatea de a vă abandona complet plăcerii este echivalentă cu capacitatea de a expansiona energia orgasmică. Neuropsihologia abia începe să evalueze modul în care experiențele afective și fizice din trecut influențează senzitivitatea actuală.

Este binecunoscut faptul că femeile care au avut experiențe sexuale traumatizante, trebuie să facă adesea eforturi pentru a se simți în siguranță și pentru a putea rămâne prezente emoțional, în momentul în care fac dragoste. S-a observat de asemenea că organele genitale ale femeilor care au avut traumatisme sexuale sunt afectate de boli genitale: vaginite cronice, infecții frecvente, menstruație dureroasă, etc. Conform tradițiilor orientale, din momentul în care trupul este rănit la nivel fizic sau emoțional, fluxul energiei vitale este blocat în acea zonă, ceea ce provoacă disfuncționalități. Experiențele negative legate de sexualitate pot avea efect slăbirea libidoului (dorinței erotice) și dificultăți în atingerea orgasmului. Totuși, grație unor eforturi depuse pentru a înlătura consecințele acestor experiențe negative, puteți ajunge să aveți o viață erotică foarte împlinitoare. Puteți să împărtășiți temerile voastre unui iubit sau unei prietene, demni de încredere, puteți să consultați un terapeut priceput și care vă inspiră să vă deschideți, puteți de asemenea recurge la diverse terapii în vederea relaxării profunde, precum este și masajul, sau și mai specific, yoni masajul.

“Prelucrarea” acestor experiențe poate fi o sarcină dificilă din punct de vedere fizic și emoțional, dar vă va elibera de dominația lor asupra personalității voastre sexuale profunde. În majoritatea situațiilor, are chiar efecte miraculoase, deoarece vor permite energiilor blocate să fie eliberate și alchimizate, iar o nouă energie erotică limpede să circule nealterat în zonele intime! Te invităm la un răsfăț special… Yoni masaj.

 

Program CENTRU:

Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

În zilele de weekend și sărbători legale, se va percepe un cost suplimentar de 50 lei per sesiune.

Au prioritate rezervările făcute prin intemediul programatorului. Vă rugăm, verificați mailul pentru confirmarea rezervării (inclusiv în Spam).

Dacă în momentul rezervării sunteți în altă țară, să aveți în vedere că ora rezervării s-ar putea să nu fie cea a României, ci după fusul orar al locației dvs. Vă rugăm să confirmăm și telefonic rezervarea.

 

Programează-te acum!

Loading...